design for ceramic bowls
surface pattern design torn paper

Ik ben een ontwerper met grote passie voor textile en graphic design. Zeer visueel ingesteld en altijd bezig met het creëren van een mooi plaatje. Ik ontwerp logo’s, corporate identities, uitnodigingen, kaarten, posters, collages en andere promotionele uitingen.

Naast grafisch en digitaal  op de computer, werk ik graag met mijn handen. Digitaal versus handmade, snel versus langzaam.

instagram

latest post

week van tweedehands textiel

Week van tweedehands textiel 2020

/
20 t/m 27 april 2020 is de week van tweedehands textiel, een…

contact

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Heeft u een vraag, bent u geïnteresseerd in een samenwerking of heeft u een creatieve uitdaging voor mij? Neem dan gerust contact met me op. Ik hoor graag van u!

e work@hellycoppens.nl
t 06 – 1987 1395
l LinkedIn
i Instagram
p Pinterest
f Facebook

Wilt u mijn nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuwe ontwikkelingen en met wat mij bezig houdt? Vul dan hieronder uw gegevens in. Deze zijn veilig en worden alleen gebruikt om de nieuwsbrief, die enkele malen per jaar gemaakt wordt, te kunnen versturen. Hier kunt u ons privacybeleid vinden.

Nieuwsbrief