Single & Slow Made Products

Bent u op zoek naar een handgemaakt kussen, een tas, een halssieraad of een ander uniek artikel? In mijn online shop eSeMPie op Etsy kunt u een selectie van mijn unieke textiel items vinden. Ik maak geen series, alle items zijn stuk voor stuk exclusief. Misschien bent u op zoek naar een custom made artikel? Vraag ernaar, er is wellicht meer mogelijk dan u denkt!

Surface Pattern Design

Dessins kom je overal tegen. Bijvoorbeeld op papier, op textiel, op aardewerk, op behang, op van alles. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een selectie van door mij ontwikkelde surface pattern designs is te koop via Motiflow. Je kunt hier een dessin bestellen o.a. op inpakpapier, op stof en zelfs op behang. Neem gerust een kijkje op deze site.

Wilt u uw eigen dessin laten ontwikkelen of een dessin exclusief gebruiken? Vraag naar de mogelijkheden, deze bespreek ik graag met u!