Hieronder enkele reacties van mijn klanten:

“Nadat ik begin 2017 had besloten mijn bedrijfsnaam en huisstijl te veranderen kreeg ik vrijwel direct de tip om eens met Helly te gaan praten. Tijdens ons eerste gesprek kwamen er allerlei ideeën en mogelijkheden op tafel, passend bij mijn wensen. Hier was ik naar op zoek. Een paar dagen later kwam Helly met de eerste concrete voorstellen. Samen hebben we een keuze gemaakt en met wat kleine aanpassingen zijn we tot een definitief ontwerp gekomen. Vervolgens is het snel gegaan.  Helly heeft het complete traject verzorgd ( logo, briefpapier, visitekaartjes, monster- en promotie materiaal, inclusief het drukwerk ) zodat ik me volledig kon richten op mijn eigen werkzaamheden. Helly is betrokken, creatief en betrouwbaar. Ook de kwaliteit van de geleverde materialen is perfect. Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren en zal deze ook in de toekomst voortzetten.”

“Ik heb Helly leren kennen als een bijzonder kundige en betrokken vakvrouw met een warme persoonlijkheid. Helly beschikt over het vermogen goed te luisteren naar wat de vraag  is en weet dit te vertalen naar creatieve mooie eindproducten. Hierbij zet zij, indien nodig, zeker een extra stap om het gewenste eindresultaat te bereiken. In opdracht van Jantje Beton heeft Helly voor een groot project in Tilburg een giftset met aantal freecards ontworpen. Ik ben erg tevreden met dit mooie product.  Ik heb onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren en kijk uit naar een mogelijk vervolg!”

“Begin 2013 is het idee van Inno Beton geboren. Echter, met alleen een idee kom je er niet. Als ondernemer wil je alles graag vanaf minuut één goed aanpakken zodat je professioneel overkomt in je werkzaamheden, maar ook in je correspondentie naar klanten toe. Met Helly ben ik om de tafel gaan zitten. Samen hebben we gewerkt naar een passend logo, briefpapier en visitekaartjes. Ik heb mijn wensen laten opnemen door Helly en zij heeft dit omgezet in beeldmateriaal. Tot op de dag van vandaag ben ik hier zeer tevreden over en blijft Helly hét aanspreekpunt voor creatieve ideeën en het uitvoeren hiervan. Kort samengevat: Helly is een betrokken persoon die echt naar je wensen luistert en deze vertaalt naar materiaal waarmee ik als ondernemer professioneel mijn werk kan uitvoeren.”

W. van de Sande

Al enige jaren werk ik samen met Helly bij voetbalvereniging SvSSS. Zij maakt onderdeel uit van de mediacommissie waar zij verantwoordelijk is voor grafische uitingen zoals bijvoorbeeld wedstrijdposters en voor fotografie. Het is plezierig om met haar samen te werken omdat ze altijd haar afspraken nakomt en staat voor kwaliteit. Haar passie voor fotografie is duidelijk terug te zien in haar gedrevenheid en werk. Ze werkt gestructureerd en komt rustig over. Voor mij dus genoeg ingrediënten om haar aan te bevelen voor fotografische en grafische opdrachten.

“Helly heeft voor mij een visitekaartje ontworpen dat past bij wat ik met mijn bedrijf uit wil stralen. Ze denkt met je mee en het resultaat is een onderscheidend kaartje met klasse. Ik raad Helly van harte aan voor het ontwerp van uw visitekaartje.”

“Helly heeft het logo en tevens huisstijl  voor mijn schoonheidssalon ontworpen. Het is een mooi en tijdloos ontwerp geworden.
Haar benadering is persoonlijk, ze luistert goed naar je wensen en attendeert je op bijkomende zaken en mogelijkheden.. Je werkt echt samen naar een eindresultaat. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.”

“Creatief, origineel, meedenkend en doelgericht. Dit zijn de kernwoorden die in mij opkomen als ik terugdenk aan het proces van het ontwerpen van mijn logo. Nu in de periode daarna ben ik erg blij met de bereikbaarheid en snelle, betrouwbare service. Thanks en hopelijk tot nog heel veel nieuwe mooie ontwerpen.”

“Sinds 3 jaar werk ik met Helly samen bij het samenstellen van “een voetbal jaarboek”. In het kort kan ik de samenwerking met Helly omschrijven als:

– Je gaat aan de slag met een perfectionist: haar professionele insteek gaat uit van het motto “goed kan altijd beter”. Eerder is het werk niet af!

– De werkwijze van Helly staat in het teken van creativiteit: er zijn altijd meerdere invalshoeken om iets “in te kleuren”.

– Daarbij beschikt Helly over het vermogen om zich in te leven in de wensen en beleveniswereld van de eindgebruiker met een goed oog voor het totaalplaatje dat er harmonieus uitziet.

Ik kan Helly van harte aanbevelen… na het zien van ons jaarboek zullen bovenstaande woorden tot de verbeelding spreken en zul je enthousiast zijn om met haar aan de slag te gaan.”

“Helly heeft op zeer professionele wijze een fotoreportage verzorgd van ons veertig jarig huwelijksfeest. En daarvan een prachtig fotoalbum samengesteld. We zijn meer dan tevreden over het overleg dat we tevoren daarover moesten hebben en over haar werkwijze tijdens de opnamen. Nergens verstoorde het fotograferen de voortgang van het feest. De juiste momenten zijn voortreffelijk vast gelegd. De foto’s zijn van zeer goede kwaliteit. Het album overtrof onze verwachtingen. Het geeft een prachtig overzicht van ons feest. Daarnaast heeft zij op gelijke professionele wijze een reportage en een album verzorgd van onze familie reünie. Het wekte veel positieve reacties en ook bewondering op bij de familieleden. Voor ons is het een blijvende herinnering.”

“Helly heeft ons gouden feest voor ons onvergetelijk gemaakt. Prachtige foto’s, ze neemt alle tijd. Wij kunnen haar van harte aanbevelen voor een fotoreportage. Daar zul je geen spijt van krijgen.”